★★★★★

Scooter Reparatie

Is je scooter stuk, heb je een probleem met jouw scooter of start jouw scooter niet meer? Dan is het handig om een scooter monteur langs te laten komen. Hij kan jouw scooter nalopen en maken terwijl je wacht. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻!

Scooter reparatie

Scooter onderhoud

Scooter schadeherstel

Er zijn per dag gemiddeld zo’n 100 monteurs beschikbaar die reparaties kunnen uitvoeren.

De meeste monteurs zijn aan het opladen en zijn morgen weer beschikbaar vanaf 9:00 uur. Je kunt nu alvast een afspraak maken.

Omschrijf reparatie/probleem

Band lek? Start je scooter niet? Weinig vermogen? Vertel ons je probleem...

Monteurs krijgen een melding

Als een scooter monteur bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een melding.

De scooter monteur komt bij je langs

De monteur komt bij je langs om de scooter op te halen. Vanuit het servicepunt ontvang je vooraf een kostenindicatie.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Scooter Reparatie Service achteraf via iDeal. Je ontvangt de factuur in je mailbox.

Dit is wat de 3 laatste klanten hebben geschreven.

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Rated 5.0 out of 5

Scooter laten maken in hartje Amsterdam op locatie. Starte niet maar is snel gemaakt tegen een goede prijs.

Angelo
Rated 5.0 out of 5

Snel geholpen door oprechte monteur met veel kennis.

Joey de Wit
Rated 5.0 out of 5

Super service. Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna bij weer netjes bij mij thuis gebracht doordezelfde monteur. Persoonlijk contact, erg fijn. Aanrader!

Jenny

 Het is mogelijk om naar de scooterwinkel of scooter garage te gaan om daar jouw scooter te laten maken. Het nadeel is dat je een groot eind moet lopen, een busje moeten huren of iets moet gaan regelen om jouw scooter op die locatie te krijgen. Het is ook mogelijk om een scooter monteur op locatie langs te laten komen en op jouw scooter aan huis te laten repareren.

Scooter reparatie aan huis

Als je kiest voor scooter reparatie aan huis komt een van onze monteurs bij jou op locatie langs met een mobiele scooter reparatie bus en zorgt dat jouw scooter op locatie wordt gerepareerd. Een van onze scooter monteurs komt bijvoorbeeld naar jouw huis, werk of andere plek waar jij jezelf op dat moment begeeft zodat jij weer verder kunt.

Scooter ophalen voor reparatie?

Veel kleine reparaties kunnen door onze monteurs op locatie worden uitgevoerd. Het is natuurlijk ook mogelijk dat onze monteur de scooter meeneemt naar de werkplaats en jouw scooter dus ophaalt voor de reparatie. In de werkplaats worden de nodige reparaties uitgevoerd en als jouw scooter weer netjes is gemaakt komt onze monteur de scooter weer brengen.

Wat kost een scooter reparatie?

De scooter reparatie kosten zijn afhankelijk van de duur van de reparatie en mate van spoed waarbij het moet worden uitgevoerd. Je kunt zelf aangeven of je de scooter met spoed per direct wilt laten maken of dat je de scooter de volgende dag wilt laten repareren of op een ander gewenst moment.

Afhankelijk van de spoed waarmee de reparatie uitgevoerd dient te worden zijn de kosten voor de scooter reparatie hoger of lager. Op het moment dat jij de scooter direct wilt laten maken stopt een van onze monteurs zijn huidige werkzaamheden om direct naar jou toe te komen. Wij hebben vrijwel altijd een monteur bij jou in de buurt die de reparatie met spoed kan uitvoeren.

Uurtarief scooter reparatie

Het uurtarief bij spoed ligt hoger dan wanneer er geen spoed is.

Wanneer kan ik mijn scooter laten reparatie?

Onze monteurs zijn dagelijks beschikbaar vanaf acht uur ‘s ochtends tot en met negen uur ‘s avonds. Je kunt jouw scooter dus eigenlijk de gehele dag op locatie laten maken.

Waar kan ik mijn scooter laten maken?

Wij hebben een landelijke dekking dus je kunt jouw scooter in heel Nederland laten repareren. We zijn in elke provincie actief en per provincie zijn er meerdere monteurs bij ons aangesloten.

Welke reparaties zijn er mogelijk?

Onze monteurs repareren alles wat er aan een scooter kapot kan gaan. Het is onder andere mogelijk om je lekke band te laten proppen, je scooter banden te laten vervangen, je remmen opnieuw af te laten stellen, je bougies te laten vervangen of je niet startende scooter weer aan de praat te krijgen. Alle verschillende soorten reparatie die je kunt bedenken vind je hier in een het overzicht scooter reparaties.

Elektrische scooter reparatie

Ook jouw elektrische scooter heeft soms een mankement en vereist een reparatie. Als jouw elektrische scooter ermee ophoudt kun je gelukkig ook bij ons terecht. Al onze monteurs zijn volledig bevoegd en geschoold om de reparaties aan elektrische scooters uit te voeren.

Mankementen?

Scooter reparatie? Plan direct een afspraak in!

Er is een monteur bij jou in de buurt beschikbaar. We nemen binnen één dag contact op om een afspraak in te plannen.