★★★★★

Lekke band scooter laten maken?

Er is altijd een scooter monteur bij jouw in de buurt beschikbaar die jouw lekke scooter band kan verhelpen. Wij komen naar jou toe om jouw scooter op te halen, aan huis of op locatie te repareren. Je kunt het natuurlijk ook zelf (proberen) te fixen.

Er zijn per dag gemiddeld zo’n 100 monteurs beschikbaar om jouw band band te vervangen.

De meeste monteurs zijn aan het opladen en zijn morgen weer beschikbaar vanaf 9:00 uur. Je kunt nu alvast een afspraak maken.

Omschrijf reparatie/probleem

Band lek? Start je scooter niet? Weinig vermogen? Vertel ons je probleem...

Monteurs krijgen een melding

Als een scooter monteur bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een melding.

De scooter monteur komt bij je langs

De monteur komt bij je langs om de scooter op te halen. Vanuit het servicepunt ontvang je vooraf een kostenindicatie.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Scooter Reparatie Service achteraf via iDeal. Je ontvangt de factuur in je mailbox.

Help ik heb een lekke band met mijn scooter. Wat nu??

Dat is balen… Je wilt s’ochtends naar school, werk of gewoon lekker rijden en je hebt een lekke band met je scooter. Elke scooterrijder ervaart dit euvel een keer. Misschien heb je een spijker in je band, of ben je door een gat in de weg gereden. Erg vervelend is het in ieder geval zeker!

Je scooter band vervangen kun je in veel gevallen zelf doen als je het juiste tools en gereedschap hebt. Het is wel even een klus waarbij je moet opletten dat je niet je lak beschadigd als je de scooter onderste boven zet of aan een brug met haken ophangt. Anders ben je verder van huis. Ben je zelf geen handige harry? Kies dan voor gemak en zekerheid en laat je lekke band maken door een ervaren scooter monteur bij jouw in de buurt.

Ga je voor gemak en zekerheid? Bel Scooter Reparatie Service

Ben je zelf geen held met klussen en wil je gewoon snel weer de weg op? Kies dan gewoon voor een reparatie aan huis door Scooter Reparatie Service. Het is heel simpel, je belt, of laat een bericht achter en vermeld wat er mis is met je scooter en wij zorgen dat je snel weer on the road bent. Eén van onze ervaren monteurs komt bij jouw langs op locatie en bekijkt of de reparatie ter plekke uitgevoerd kan worden. Hierna ontvang je direct een prijsopgaaf waarna je scooter gemaakt kan worden.

Voorkom vieze handen

Wil je nu geholpen worden door een monteur bij jou in de buurt?

Zelf je scooter band vervangen?

Het is mogelijk om je scooter band zelf te vervangen, al moet je wel weten wat je doet.

Wat heb ik nodig om zelf mijn scooter band te vervangen?

  1. Een bandenapparaat of bankschroef
  2. Inbussleutel zodat je de velgbouten kan verwijderen
  3. Een luchtspuit met compressor
  4. Een bandenlepel

Oké de meeste mensen hebben niet al het benodigde gereedschap in huis. Dat is de reden dat veel mensen kiezen om een professional in te schakelen.

Propje laten inschieten

Heb je een klein gaatje in je band door bijvoorbeeld een stuk glas? Dan kun je door een scooter monteur een propje laten inschieten. Met een speciaal apparaat wordt er een prop in je band geschoten waardoor het lek wordt gedicht. Hierdoor kun je gewoon weer rijden met je scooter.

Zelf een propje inschieten

Ben je zelf handig en wil je geld besparen? Dan kan je ook zelf een prop in je scooterband schieten. Mocht je erg handig zijn (of veel geld willen besparen) dan kan je ook zelf een propje inschieten. Je hebt hier echter wel enige handigheid en het juiste gereedschap voor nodig.

snel weer verder

Is je scooter band lek en wil je snel weer de weg op? Plan direct een afspraak in!

Er is een monteur bij jou in de buurt beschikbaar. We nemen binnen één dag contact op om een reparatie afspraak in te plannen.