Reviews

Ontdek wat klanten over ons zeggen.

liam thawer ★★★★★ Echt een prima service, heel snel een goede communicatie. Al om al perfect! Ga zo door!Michaela M'rabet ★★★★★ Hele goede service, super handig. Ze komen tot je deur. Makkelijk een afspraak te maken via website. We hadden snel en duidelijk een bevestiging van de afspraak ontvangen. Heel aardige mensen en ervaren monteur. Gracias Carlos voor snelle reparatie. Dankjewel Jan voor goede en duidelijke communicatie.Gyan Panday ★★★★★ Prima service de scooter was binnen 3 dagen gerepareerdHenk Monsees ★★★★★ Top service en betaalbare prijzen en aardig personeelGaan voor reparatie en niet meteen voor nwe onderdelen.cajojeja ★★★★★ Hele aardige en kundige monteur, dacht goed mee en was flexibel.Aan te bevelen dus!Connie Mos ★★★★★ Snelle service en goede communicatie qua materiaal en kosten geen half werk.Connie 👍jozef wilmotklink ★★★★☆ Super goeie service en communicatie met breng/ ophaal chauffeur en monteurs , zeker een aanrader voor alle scooterrijders!Paul Heuvelman ★★★★★ Ik had een lekke achterband met de scooter, via internet scooter reparatie service gevonden. Nadat ik mij had aangemeld via de internetsite van scooter reparatie service werd ik gelijk terug gebeld, alle informatie die ze nodig hadden om mij te helpen gedeeld. Scooter thuis opgehaald en na reparatie weer thuis gebracht.Geweldige service voor een goede prijs, Carlos van "Scooter Spanje" is een geweldige monteur, zeer servicegericht en houd je op de hoogte hoe de reparatie verloopt.Scooter reparatie service raad ik iedereen aan, daar krijg je geen spijt van.Top bedrijf.wouter klaassen ★★★★★ Afgelopen was mij scooter kapot, en kwam ik terecht bij scooter Reparatie Service , heb voor dit bedrijf maar een woord PERFECT, Alles ging probleemloos ,afgesproken tijden, reparaties en vooraf het bedrag wat het ging kosten , Een bedrijf om aan te raden.Yviflex Valentijn ★★★★☆ Zeer tevreden !!!!SV Music ★★★★★ Mijn scooter is opgehaald en de zelfde dag weer gemaakt en terug gebracht, dit is de beste service!Wendy Woude ★★★★★ Top service goed geholpen ,alles ging keurig in overlegKitty Verheul ★★★★★ Super goede service. Mijn scooter (startte niet) werd opgehaald en nagekeken. Vervolgens kreeg ik te horen wat er aan de hand was en wat de reparatie zou gaan kosten. Alleszins redelijk. De volgende dag werd mijn scooter weer thuis afgeleverd. Klasse!js_loader

Scooter reparatie

Scooter onderhoud

Scooter advies

liam thawer
liam thawer
1693033768
Echt een prima service, heel snel een goede communicatie. Al om al perfect! Ga zo door!
Michaela M'rabet
Michaela M'rabet
1690118303
Hele goede service, super handig. Ze komen tot je deur. Makkelijk een afspraak te maken via website. We hadden snel en duidelijk een bevestiging van de afspraak ontvangen. Heel aardige mensen en ervaren monteur. Gracias Carlos voor snelle reparatie. Dankjewel Jan voor goede en duidelijke communicatie.
Gyan Panday
Gyan Panday
1688845974
Prima service de scooter was binnen 3 dagen gerepareerd
Henk Monsees
Henk Monsees
1687170408
Top service en betaalbare prijzen en aardig personeelGaan voor reparatie en niet meteen voor nwe onderdelen.
cajojeja
cajojeja
1685359068
Hele aardige en kundige monteur, dacht goed mee en was flexibel.Aan te bevelen dus!
Connie Mos
Connie Mos
1685197532
Snelle service en goede communicatie qua materiaal en kosten geen half werk.Connie 👍
jozef wilmotklink
jozef wilmotklink
1684613565
Super goeie service en communicatie met breng/ ophaal chauffeur en monteurs , zeker een aanrader voor alle scooterrijders!
Paul Heuvelman
Paul Heuvelman
1684138328
Ik had een lekke achterband met de scooter, via internet scooter reparatie service gevonden. Nadat ik mij had aangemeld via de internetsite van scooter reparatie service werd ik gelijk terug gebeld, alle informatie die ze nodig hadden om mij te helpen gedeeld. Scooter thuis opgehaald en na reparatie weer thuis gebracht.Geweldige service voor een goede prijs, Carlos van "Scooter Spanje" is een geweldige monteur, zeer servicegericht en houd je op de hoogte hoe de reparatie verloopt.Scooter reparatie service raad ik iedereen aan, daar krijg je geen spijt van.Top bedrijf.
wouter klaassen
wouter klaassen
1683910939
Afgelopen was mij scooter kapot, en kwam ik terecht bij scooter Reparatie Service , heb voor dit bedrijf maar een woord PERFECT, Alles ging probleemloos ,afgesproken tijden, reparaties en vooraf het bedrag wat het ging kosten , Een bedrijf om aan te raden.
Yviflex Valentijn
Yviflex Valentijn
1682848856
Zeer tevreden !!!!
SV Music
SV Music
1682763977
Mijn scooter is opgehaald en de zelfde dag weer gemaakt en terug gebracht, dit is de beste service!
Wendy Woude
Wendy Woude
1681744240
Top service goed geholpen ,alles ging keurig in overleg
Kitty Verheul
Kitty Verheul
1681458113
Super goede service. Mijn scooter (startte niet) werd opgehaald en nagekeken. Vervolgens kreeg ik te horen wat er aan de hand was en wat de reparatie zou gaan kosten. Alleszins redelijk. De volgende dag werd mijn scooter weer thuis afgeleverd. Klasse!
Next Reviewsjs_loader

AFSPRAAK INPLANNEN

Is je scooter stuk? Plan direct een afspraak in!

We nemen binnen één dag contact op om een afspraak in te plannen.