★★★★★

Hoe werkt het?

Is je scooter stuk, heb je een probleem met jouw scooter of start jouw scooter niet meer? Dan is het handig om een scooter monteur langs te laten komen. Natuurlijk wil je ook weten hoe dit proces verloopt. Wij hebben alle stapjes voor jou op een rijtje gezet.

Hoe maak je gebruik van onze service?

Het is heel makkelijk om een afspraak in te plannen voor je scooter. De stappen staan hieronder uitgeschreven:
scooter_onderhoud_agenda_illustratie_rechts

Vertel ons wat jouw probleem is

Geef hierbij aan om wat voor soort type scooter het gaat, wat het kenteken is van de scooter, wat het probleem is, wanneer je wilt dat een van onze monteurs naar de scooter kijkt en op welk voorkeurs tijdstip je wilt dat de monteur langs komt.

Onze monteurs krijgen een melding

Jouw scooter is bij ons aangemeld! Op werkdagen wordt je binnen no-time door ons teruggebeld, en krijgt de dichtstbijzijnde monteur een melding.
scooter_onderhoud_haal_en_breng_service_illustratie_links
scooter_onderhoud_werkplaats_illustratie_rechts

De scooter monteur komt bij je langs

De monteur komt bij je langs om de scooter op te halen op de door jou aangegeven voorkeurs data en tijd. De monteur zal vervolgens de scooter meenemen naar het dichtstbijzijnde servicepunt en je ontvangt vervolgens van de monteur een kosten indicatie.

Monteur gaat aan de slag!

Ben je akkoord met de reparatie? Dan gaat de monteur aan de slag en wordt de scooter gemaakt. Na de reparatie word jouw scooter in overleg weer netjes bij je op locatie afgeleverd. Je ontvangt een betaalverzoek, deze betaal je en vervolgens kun je weer veilig de weg op!
scooter_onderhoud_veilig_de_weg_op_illustratie_links
AFSPRAAK INPLANNEN

Is je scooter stuk? Plan direct een afspraak in!

We nemen binnen één dag contact op om een afspraak in te plannen.

Het vervolg

Wat gebeurt er na het inplannen van de afspraak?

Nadat je de afspraak hebt ingepland zal de monteur bij je langskomen en de scooter meenemen naar de werkplaats. Voordat de werkzaamheden plaatsvinden zal de monteur je vooraf op de hoogte brengen van de kosten. Is de scooter is gerepareerd? Dan zal hij deze in overleg weer netjes bij je afleveren. Doordat wij gedurende het proces goed communiceren en snelle service leveren, maken wij het voor jou gemakkelijk en zo aangenaam mogelijk.

"Super service. Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna weer netjes bij mij thuis gebracht door dezelfde monteur. Persoonlijk contact, erg fijn. Aanrader!"

Jenny - Klant

Scooter Service

Mankementen?

Scooter reparatie? Plan direct een afspraak in!

Er is een monteur bij jou in de buurt beschikbaar. We nemen binnen één dag contact op om een afspraak in te plannen.