Hoe houd je je scooter mooi

Hoe houd je je scooter mooi? Dit is een super algemene vraag, maar toch kan je hier een heleboel dingen bij bedenken. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan het goed schoonhouden van de scooter, het roestvrij houden van de onderdelen of toch dat je scooter er altijd netjes gelakt of gespoten uitziet. In het artikel […]

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻! Benieuwd hoe het werkt?

Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
Altijd een vooraf een kostenindicatie.
Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

Hoe houd je je scooter mooi? Dit is een super algemene vraag, maar toch kan je hier een heleboel dingen bij bedenken. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan het goed schoonhouden van de scooter, het roestvrij houden van de onderdelen of toch dat je scooter er altijd netjes gelakt of gespoten uitziet. In het artikel zullen wij uitleggen dat onderhoud aan de motor erg handig is voor het mooi houden van jouw scooter en geven wij handige tips mee.

Onderhoud van de motor

Een van de dingen die ervoor zorgt dat de scooter mooi blijft en ervoor zorgt dat deze ook nog goed werkt is het onderhoud aan de motor.

Wat erg vaak te zien is dat iedereen vol gas aan het rijden is. Dit is niet de beste manier om je motor in goede staat te houden. Wat we dan ook vaak aanraden is de scooter langzaam starten en de snelheid op te bouwen. Door dit te doen zal je ervoor zorgen dat de motor langer mee kan. Als je er dan nog voor zorgt dat deze 1x per jaar wordt gecheckt ben je helemaal goed bezig!

Handige tips voor hoe houd je je scooter mooi

Om ervoor te zorgen dat je scooter mooi blijft en voorzien is van de beste prestatie hebben wij 4 handige tips genoteerd. Hierbij vermelden wij dat deze tips helpen:

    • Laat de scooter minimaal 1x per jaar een totale onderhoudsbeurt krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oliepeil en de bandenspanning
    • Zorg dat de bandenspanning af en toe gecheckt wordt. Dit zal de grip op de weg vergroten (voorband 2 bar en achterband 2.2bar)
    • Controleer de olie in de scooter af en toe om roest binnenin de scooter te voorkomen
    • Bekijk de accu 1 of 2x in de maand

Voor meer tips laat het ons weten!

Vraag en antwoordt over hoe houd je je scooter mooi
Ben je toch benieuwd naar de meest gestelde vragen of heb je zelf toch vragen? Wij zijn er om al de vragen te beantwoorden en ook voor het leveren van de beste service die wij voor jou kunnen verrichten!
Neem gerust contact met ons op

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.