Wok Melding Scooter

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻! Benieuwd hoe het werkt?

Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
Altijd een vooraf een kostenindicatie.
Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

Hoi 👋,

Ken je Scooter Reparatie Service nog niet? De Nr 1. Scooter reparatie service van Nederland! Probleem met jouw scooter? Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻!

✔ Dezelfde dag nog een afspraak ingepland
✔ Vooraf een kostenindicatie
✔ Altijd vriendelijk geholpen

Tim

Scooter specialist, bij Scooter Reparatie Service

Elke scooter is door Nederland gekeurd op verschillende aspecten voor veilig weggebruik. Maar het komt soms voor dat na het gebruiken van jouw scooter je niet meer voldoet aan hun eisen. Als dat het geval is kan het zijn dat de politie jou een WOK-melding geeft. Met een WOK (wacht op keuring) scooter mag je niet meer de weg op, jouw kentekenbewijs wordt namelijk ingetrokken en dien je de scooter te keuren zodat de wok melding er weer vanaf word gehaald door het RDW.

WOK melding scooter? Wij helpen je er van af.

Het RDW gaat jouw scooter herkeuren of afkeuren. Het is belangrijk om jouw scooter volledig te laten checken door een professional. Bij scooter-reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het “RDW ready” maken.
Gratis kostenindicatie vooraf
Binnen 24 uur een kostenindicatie voor jouw wok melding
De nummer #1 RDW ready specialist van Nederland 🚩🏁

* Let op. Een WOK melding verdwijnt niet zomaar. Het is vervelend, maar wij lossen het gemakkelijk voor je op. Stap 1? Weten wat de kosten zullen zijn.

Wanneer krijg ik een WOK-status?

Je kan om veel redenen een WOK-status krijgen. Je kan om alle gebreken aan je scooter een WOK-status krijgen.
Gebreken zoals bijvoorbeeld:

 • Maximum snelheid overschreden
 • Niet werkende verlichting
 • Versleten banden
 • Geen spiegel (mits dit niet noodzakelijk is)

Maar je kunt ook een WOK-status krijgen voor bijvoorbeeld versleten remmen.
Het is dus niet alleen belangrijk dat als er iets kapot is je het moet laten repareren maar ook dat je tijdig het onderhoud aan je scooter laat doen.

Hoe kom ik van mijn WOK-status af?

Om van een WOK-status af te komen zal je een afspraak moeten maken met de RDW. Zij gaan dan uw scooter herkeuren of afkeuren. Het is daarom ook om belangrijk om jouw scooter volledig te laten checken door een professional. Bij scooter-reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het “RDW ready” maken.

Hoeveel kost een RDW herkeuring?

Is jouw scooter aangepast en ga jij jouw scooter laten keuren? Dan kost het jou €64 om je kentekenbewijs opnieuw te registreren. Daarnaast kost het je een extra €10,00 om de scooter op jouw naam te zetten. Het kan ook voorkomen dat je een boete hebt ontvangen tijdens het krijgen van een WOK-status, dan kan alles in totaal soms oplopen tot €300.

De dag van de RDW herkeuring.

Nu vraag je je af hoe je bij het RDW gaat komen op de dag van de herkeuring. Je mag uiteraard je scooter met een busje of motortrailer vervoeren. Ook kun je bij het RDW een eendagskenteken aanvragen zodat je op de dag van de herkeuring naar de keuring toe mag rijden en weer terug mag. Hierbij moet je uiteraard wel het bewijs van de keuring meenemen zodat je dit kunt laten zien als je staande word gehouden. Nadat de wok melding door het RDW er af is gehaald mag je ook weer de weg op.

Wat wordt er allemaal gecontroleerd ?

Tijdens de herkeuring zijn er veel aspecten waar je scooter op wordt gecontroleerd.
Hieronder hebben wij er een aantal genoteerd

 • Chassisnummer.
 • Verlichting
 • Motortype – Motornummer
 • Banden (draairichting + profiel)
 • Remslangen
 • Remschijven + remblokken
 • Balhoofdlagers + Wiellagers
 • Snelheid

Op de dag van de afspraak van het RDW mag je met de scooter naar het RDW toe rijden. Als de politie je staande houd mag je met het bewijs van de keuringsafspraak verder rijden.

RDW ready keuren.

WIj bieden de mogelijkheid tot het keuren van de scooter voordat hij naar het RDW word gebracht. Wij keuren de scooter op alle mogelijke punten zodat je bij de RDW niet voor verassingen komt te staan. Vinden wij een afkeurpunt dan stellen we je hiervan op de hoogte en kunnen wij dit eventueel ook voor je oplossen.  Neem hiervoor contact met ons op of plan een afspraak in.

WOK melding scooter? Waarom stil zitten?

Zorg dat jouw scooter niet wordt afgekeurd. Je krijgt geen gratis herkansing. Het is belangrijk om jouw scooter volledig te laten checken door een professional. Bij scooter-reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het “RDW ready” maken.
Gratis kostenindicatie vooraf
Binnen 24 uur een kostenindicatie voor jouw wok melding
De nummer #1 RDW ready specialist van Nederland 🚩🏁

* Let op. Een WOK melding verdwijnt niet zomaar. Het is vervelend, maar wij lossen het gemakkelijk voor je op. Stap 1? Weten wat de kosten zullen zijn.

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.