Scooter wassen

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻! Benieuwd hoe het werkt?

Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
Altijd een vooraf een kostenindicatie.
Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

Scooter wassen

Scooter wassen? Ontdek hoe jij jouw scooter splinter niet maakt en houdt door deze goed te wassen. Ontdek of jij naar de wasstraat moet. Check.

Scooter start niet meer na wassen

Dit is wat je natuurlijk ten allen tijden wilt voorkomen. Start jouw scooter niet na het wassen? Dan heb je hem waarschijnlijk gewassen terwijl die aan staat. Je kunt contact met ons opnemen om jouw scooter weer te maken. Wil je dit voorkomen? Zorgt er dan altijd voor dat je scooter uitstaat als je deze gaat wassen.

Hoe kan ik mijn scooter wassen?

Er zijn natuurlijk meerdere manier om jouw scooter te wassen en je kunt zelf bepalen wat voor jou de handigste manier is. Hieronder zie je de 3 meest voorkomende manieren.

  1. scooter wassen hoge druk
  2. scooter wassen in wasstraat
  3. scooter wassen met de hand

Het hebben van een scooter is erg handig voor gebruik om jezelf bijvoorbeeld gemakkelijk te verplaatsen in een drukke stad. Daarnaast is het ook erg lekker om in de warme zomerdagen gebruik te kunnen maken van een schone scooter. Wat je jezelf waarschijnlijk wel afvraagt is: Hoe was ik mijn scooter het best? Hierdoor lees je de beste tips om ervoor te zorgen dat je jouw scooter schoon houdt zodat deze er altijd splinter nieuw uitziet.

Hoe was ik mijn scooter het best?

Je kunt je scooter op meerdere manieren schoon houden. Je kunt dit bijvoorbeeld met een nat doekje doen of met een spray. Wat de beste manier is bepaal jij zelf.

Het is erg gemakkelijk om jouw scooter naar de wasstraat te brengen. Hier kun je hem in een keer met een slang schoon spuiten. Hier wordt dan de gehele buitenkant voorzien van een schone wasbeurt.

Naast de wasstraat is ook mogelijk om deze met de hand schoon te maken. Lekker zelf elk deel grondig schoon maken. Dit zal dan ook zorgen voor een fris resultaat.

Ook kun je na afloop je scooter polijsten met een polijstmachine waardoor de kleur nog mooier naar voren komt en je de lak een stukje beschermd.

Wat kan je wel en niet schoonmaken?

Tijdens de schoonmaakbeurt voor jou scooter is het belangrijk dat je weet wat je wel en niet kan schoonmaken.  Water is een van de dingen die vaak gebruikt wordt, dus moet je ook weten wat je hiermee wel schoon kan maken en wat niet.

Een van de belangrijkste tips is om tijdens de wasbeurt de scooter niet aan te hebben. Als je de scooter onderdelen, zoals de motor los ook schoon wilt maken kan dit namelijk erg schadelijk worden in combinatie met water. Verder zul je er tijdens het uit elkaar halen van de scooter ook voor moeten zorgen dat de onderdelen goed droog zijn als deze worden teruggeplaatst. Daarnaast kun je ook gelijk de tijd nemen om te controleren of bijvoorbeeld je bandenspanning.

Als je ervoor zorgt dat deze dingen worden gecheckt en zorgvuldig gedaan worden zal er niks gebeuren. Heb je na het lezen nog vragen over het wassen van jouw scooter? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat al je vragen binnen korte tijd worden beantwoord.

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.