★★★★★

Scooter Opvoeren?

Heb jij een scooter en wil je jouw scooter opvoeren? Net even wat sneller en zo gefixt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻!

Scooter reparatie

Scooter onderhoud

Scooter schadeherstel

Er zijn per dag gemiddeld zo’n 100 monteurs beschikbaar die jouw scooter kunnen opvoeren.

De meeste monteurs zijn aan het opladen en zijn morgen weer beschikbaar vanaf 9:00 uur. Je kunt nu alvast een afspraak maken.

Omschrijf reparatie/probleem

Band lek? Start je scooter niet? Weinig vermogen? Vertel ons je probleem...

Monteurs krijgen een melding

Als een scooter monteur bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een melding.

De scooter monteur komt bij je langs

De monteur komt bij je langs om de scooter op te halen. Vanuit het servicepunt ontvang je vooraf een kostenindicatie.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Scooter Reparatie Service achteraf via iDeal. Je ontvangt de factuur in je mailbox.

Dit is wat de 3 laatste klanten hebben geschreven.

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Rated 5.0 out of 5

Scooter laten maken in hartje Amsterdam op locatie. Starte niet maar is snel gemaakt tegen een goede prijs.

Angelo
Rated 5.0 out of 5

Snel geholpen door oprechte monteur met veel kennis.

Joey de Wit
Rated 5.0 out of 5

Super service. Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna bij weer netjes bij mij thuis gebracht doordezelfde monteur. Persoonlijk contact, erg fijn. Aanrader!

Jenny

Wat is opvoeren?

De meeste scooters worden in het buitenland gemaakt en vaak gelden daar geen beperkende snelheidsregels voor scooters. Bij het exporteren van scooters naar Nederland moeten de scooters echter eerst begrensd worden en dit betekent dat dat de snelheid van de scooter geblokkeerd wordt van de volledige potentie. Bij het opvoeren van een scooter wordt de begrenzer simpelweg verwijderd. Daarnaast kan het ook zijn dat er een sterkere motor wordt geplaatst in de scooter.

Hoe wordt mijn scooter opgevoerd bij scooter-reparatie-service?

Voor een scooter opvoering sturen wij een monteur naar jouw locatie. De monteur neemt dan uw scooter mee en voert uw scooter op. Wij retourneren dan uw scooter naar uw aangevraagde locatie. Zo hoeft u zelf nergens naar toe.

4-takt – 2-takt scooter opvoeren?

Scooter opvoeringen bij een 4-takt scooter is heel anders dan bij een 2-takt.

4-takt scooter opvoeren

Bij een 4-takt wordt vaak met een CDI of Varioring de scooter begrensd. Bij het opvoeren verwijderen wij de begrenzer en kan de scooter weer op volle snelheid de weg op.

2-takt scooter opvoeren

Bij de 2-takt wordt vaak de luchttoevoer in de uitlaat begrensd. Bij het opvoeren van uw scooter wordt het propje van de uitlaat verwijderd.

Hoe snel gaat mijn scooter als deze is opgevoerd?

Bij het verwijderen van de begrenzer gaat je scooter 10-15 km sneller dan eerst. Als u nog sneller wilt gaan is dat mogelijk. Om dat te doen moet de motor van de scooter vervangen worden. Wij adviseren je dat niet te doen omdat het gevaarlijk kan zijn voor het verkeer om je heen en uiteraard jezelf. Als je het toch wilt adviseren we je jouw scooter niet veel sneller op te laten voeren tot 70 km per uur.

Elektrische Scooter Opvoeren?

Bij een elektrische scooter is er geen begrenzer, de scooter is dan ook gemaakt voor de Nederlandse wegen. Bij het opvoeren van een elektrisch scooter moet de sterkte van de accu opgevoerd worden. Dat kan door middel van een accu vervanging of door de accu sterker te maken. Bij het opvoeren van een elektrische scooter gaat de actieradius wel flink omlaag.

Injectie Scooter Opvoeren?

Injectie scooters zijn brandstof scooters zonder elektrische carburateurs. Wat betreft het opvoeren van zulke scooters is het hetzelfde als bij andere scooters en is bij ons ook gewoon mogelijk.

Scooter opvoeren naar 34 km/u

Wil jij jouw scooter opvoeren zonder de wet te overtreden dan is jouw scooter opvoeren naar 34 km/u de beste optie. Dit is natuurlijk ook bij ons te doen wij voeren dan uw scooter tot maar 34 km/u. De politie kan jou dan niet bekeuren voor een te snelle scooter.

Scooter opvoeren boete

Het is erg populair om je scooter op te voeren. Weet wel dat er bij het onverantwoord opvoeren van jouw scooter zwaardere straffen liggen. Het is ook mogelijk dat je een WOK-Status krijgt achter je naam.

Bromfiets/bromscooter (45km p/u)

Tot en met 10 km p/u te hard = 65 euro

11 t/m 15 km p/u te hard = 130 euro

16 km p/u of meer = 260 euro

Snorfiets/snorscooter (25km p/u)

Tot en met 10 km p/u te hard = 65 euro

11 t/m 15 km p/u te hard = 130 euro

16 km p/u of meer = 260 euro

Scooter opvoeren afstandsbediening?

Wil jij je scooter opvoeren maar niet door de mand vallen bij scooter tests? Met een draadloze begrenzing kan de politie niet zien dat jouw scooter is opgevoerd. Je kunt ook met een afstandbediening jouw scooter begrenzen zo kan de politie je nooit bekeuren en kan je daarna weer lekker keihard door de straten rijden.

Waarschuwing: Wij bij scooter-reparatie-service.nl zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen van een scooter opvoering. Boetes, rijbewijs invordering en ongelukken zijn volledig jouw eigen verantwoordelijkheid.

Vroemm

Scooter opvoeren? Plan direct een afspraak in!

Er is een monteur bij jou in de buurt beschikbaar die jouw scooter kan opvoeren. We nemen direct contact op om een reparatie afspraak in te plannen.