★★★★★

Scooter onderhoud

Scooter onderhoud om te voorkomen dat jij langs de weg komt te staan met scooter pech. Belangrijk om eens in de zoveel tijd jouw scooter na te laten kijken. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻!

Scooter reparatie

Scooter onderhoud

Scooter schadeherstel

Er zijn per dag gemiddeld zo’n 100 monteurs beschikbaar die onderhoud kunnen uitvoeren.

De meeste monteurs zijn aan het opladen en zijn morgen weer beschikbaar vanaf 9:00 uur. Je kunt nu alvast een afspraak maken.

Omschrijf reparatie/probleem

Band lek? Start je scooter niet? Weinig vermogen? Vertel ons je probleem...

Monteurs krijgen een melding

Als een scooter monteur bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een melding.

De scooter monteur komt bij je langs

De monteur komt bij je langs om de scooter op te halen. Vanuit het servicepunt ontvang je vooraf een kostenindicatie.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Scooter Reparatie Service achteraf via iDeal. Je ontvangt de factuur in je mailbox.

Dit is wat de 3 laatste klanten hebben geschreven.

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Rated 5.0 out of 5

Scooter laten maken in hartje Amsterdam op locatie. Starte niet maar is snel gemaakt tegen een goede prijs.

Angelo
Rated 5.0 out of 5

Snel geholpen door oprechte monteur met veel kennis.

Joey de Wit
Rated 5.0 out of 5

Super service. Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna bij weer netjes bij mij thuis gebracht doordezelfde monteur. Persoonlijk contact, erg fijn. Aanrader!

Jenny

Om de hoeveel km onderhoud scooter?

Bij een 2-takt laat je bij iedere 5000 km een beurt uitvoeren om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Op het moment dat je in het bezit bent van een 4-takt scooter of brommer adviseren we om niet meer dan 3000 kilometers te rijden zonder alles even na te laten nakijken en onderhouden.

Jaarlijkse scooter onderhoudsbeurt

Laat jaarlijks een onderhoudsbeurt op jouw scooter laten uitvoeren voorkomt je dat je niet op je werk aankomt omdat je scooter niet start of dat je bijvoorbeeld langs de weg komt te staan met een uitgevallen scooter of een versleten band. Laat je scooter altijd jaarlijks onderhouden en mocht je meer dan bovengenoemde kilometers hebben afgelegd doe je dit eerder.

Wat kost scooter onderhoud?

Het onderhoud is onderverdeeld in twee pakketten. We maken onderscheid tussen een kleine beurt en een grote beurt. Lees hier meer over de onderhoudsbeurt scooter.

Scooter onderhoud aan huis

We komen jouw scooter altijd ophalen op bij jou op locatie en komen deze nadat het onderhoud is uitgevoerd altijd weer netjes terugbrengen.
Deze service is altijd kosteloos u betaalt hier geen extra kosten voor. Mocht u de scooter om wat voor reden dan ook toch zelf willen brengen dan mag dat natuurlijk wel.

Onderhoud scooter zelf doen

Wil jij het onderhoud van je scooter zelf doen? Dat is mogelijk. Er zijn onderdelen van het onderhoud die je zelf kunt uitvoeren als je daar zin in hebt en handig bent. Je kunt bijvoorbeeld de olie en de vloeistoffen controleren, bewegende delen smeren en de belangrijke onderdelen controleren. Zodra je iets tegenkomt wat stuk is kun je altijd contact met ons opnemen.

Hoe kan ik een afspraak inplannen voor het scooter onderhoud?

Om een afspraak in te plannen klik je op afspraak inplannen. Je kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je wilt dat het onderhoud aan je scooter wordt uitgevoerd. Afhankelijk van de haast die jij hebt voor het inplannen van de afspraak ziet je wat het gaat kosten en of er op dat moment ook beschikbaarheid is. Je kunt vervolgens zelf aangeven of je wil dat het plaatsvindt bij jou thuis op locatie of dat je het prettig vindt dat de scooter monteur de scooter mee naar het servicepunt neemt. Bij een grote beurt is het handig dat onze scooter monteur de scooter meeneemt naar de garage.

Wat wordt er allemaal aan mijn scooter gedaan tijdens het onderhoud?

We vervangen onder andere je bougie, controleren de luchtfilter, olie, rollen, remmen en v-snaar. Voor een volledig overzicht kun je onze onderhoudsbeurt pakketten bekijken.

Waarom is scooter onderhoud belangrijk?

Het zorgt er voor dat de scooter soepel rijdt en dat bepaalde defecten snel worden opgepakt. Idealiter ben je er op tijd bij zodat defecten worden voorkomen.

Heeft mijn scooter onderhoud nodig?

Elke scooter heeft onderhoud nodig. In de handleiding van je scooter vindt je de instructies van de fabrikant wat betreft de regelmaat van het onderhoud.

Voor welke merken kan ik onderhoud aanvragen?

Onze monteurs voeren voor alle scooters onderhoud uit. Echter zal het bij bepalen scooters soms langer duren omdat bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn. Hier wordt je van te voren van op de hoogte gebracht.

Mankementen?

Scooter onderhoud? Plan direct een afspraak in!

Er is een monteur bij jou in de buurt beschikbaar. We nemen binnen één dag contact op om een afspraak in te plannen.