Kymco

Is jouw Kymco scooter stuk of heb jij kapotte scooter onderdelen? Wij zijn gespecialiseerd in Kymco scooter reparatie. Maak een afspraak voor een vlotte Kymco scooter reparatie en jouw scooter wordt z.s.m. gemaakt.

Wil jij jouw Kymco scooter laten repareren?

De Taiwanese fabrikant Kymco is bekend vanwege het maken van scooters, quads en motorfietsen. Heb jij een kapotte Kymco scooter en wil je deze laten maken? Dan zijn wij bij scooter-reparatie-service.nl heel erg enthousiast om je daarmee te helpen. Dit geldt zowel voor schadeherstel als voor de repareren van onderdelen. Uiteraard kunnen je ook jouw Kymco scooter door ons laten onderhouden.

Kymco Agility

De Kymco Agility is onder alle modellen van de Kymco het meest uitgebreid en het populairst. Onder de Agility lijn hebben alle scooters 4takt motoren. Daarnaast hebben alle modellen van de Agility twee versies, een 25km en 45km -per uur. Deze scooter is voorzien van een 50cc cilinder en een benzinetank inhoud van 7 liter. De Kymco Agility valt ook wat aan de goedkope kant voor maar slechts €2000 kunt u een Kymco Agility scooter aanschaffen.

Kymco Super 8 Street

De Kymco Super 8 Street is een scooter met een sportief design en is ook alleen verkrijgbaar met een 45 km/uur topsnelheid. Deze 50cc en 4takt scooter is meer dan perfect voor iemand die keihard door de straten wilt rijden. De Kymco Super 8 Street is voorzien van een tankinhoud van 6 liter en verbruikt 1 liter per uur.

Kymco New Like

Kymco New Like

De Kymco New Like is verkrijgbaar met een 1 cilinder, 2 kleppen, 4-takt injectie motor. De New Like heeft ook een unieke styling, met zijn elegante en luxe look is deze scooter heel passend voor mensen die gewoon door de straten willen cruisen.