Elektrische Scooter

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻! Benieuwd hoe het werkt?

Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
Altijd een vooraf een kostenindicatie.
Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

Een elektrische scooter, je hebt er vast wel eens van gehoord. Dit is het nieuwe rijden. Zoals bij auto’s zijn er naast diesel en benzine nu ook een zuinigere soort auto. Ook is er een nieuwe markt voor elektrische scooters. Elektrische scooters zijn scooters die zoals de naam al zegt rijden op elektriciteit. Door het gebruik van elektriciteit in plaats van benzine of een andere brandstof komt er geen co2 vrij. Dit maakt de e scooter zuiniger tegenover de op brandstof rijdende scooter. Op een gemiddelde elektrische scooter kun je zo’n 80km rijden op één accu. Naast dat de elektrische scooter zuinig is, is de elektrische scooter ook heel handig en hebben de meeste leuke features. Dit kunnen opties zijn zoals bijvoorbeeld een cruise control die op je scooter is. Zo hoef je geen gas te blijven geven als je een lange afstand gaat rijden. Door de elektromotor trekt de scooter veel sneller op dan een gewone scooter.

Test e scooter

De ANWB heeft een hele hoop e scooters getest. De scooters zijn getest op diverse punten.
Dit zijn punten zoals:

  • Actieradius (bereik)
  • Remweg
  • Acceleratiesnelheid
  • Bagageruimte
  • Accu

Hieruit is gekomen dat de E scooter van Vespa het beste uit de test komt. De Vespa Electrica is het beste uit de test gekomen met betrekking tot het gehele plaatje. Wel is deze scooter de duurste e scooter op de markt.

Elektrische brommer

De electrische scooters hebben twee versies. Je hebt vaak een snor-scooter en een brom-scooter. De snortscooter gaat 25 kmpu en de brommer 45 kmpu. Hierbij is de actieraduius van de brommer kleiner. Maar dit hangt ook een beetje af van hoe je zelf rijd, de temperatuur buiten, de bandenspanning en nog veel meer factoren. Over het algemeen is de brommer vergeleken met de snorscooter hetzelfde kwa model. Alleen is het enige dat de brommer sneller optrekt en harder rijd. En je hebt bij een brommer uiteraard een helm nodig en ook moet je ermee op de weg rijden.

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.