Scooter stottert

Scooter stottert

Scooter stottert en dat is vervelend. Het kan zijn dat jouw scooter op top stottert of stottert bij optrekken. Hoe komt dit? Laat het oplossen. Check.

Scooter stottert. Wanneer precies?

Het is nooit fijn als je scooter stottert maar kan op veel verschillende manieren tot uiting komen. Zo kan het zo zijn dat jouw scooter stottert bij wegrijden of dat jouw scooter stottert bij hoge toeren. Hieronder vind je de meest voorkomende situaties.

 • scooter stottert op top
 • scooter stottert bij optrekken
 • scooter stottert bij hoge toeren
 • scooter stottert bij gas geven
 • scooter stottert bij volgas
 • scooter stottert bij wegrijden
 • scooter stottert en komt niet vooruit
 • scooter stottert en valt uit

Scooter stottert bij elke scooter?

Helaas komt het zowel bij 2 takt scooter als 4 takt scooters voor.

 • 2 takt scooter stottert
 • 4 takt scooter stottert

Wat gebeurt er nog meer?

 • scooter stottert en houd in
 • scooter stottert en ploft
 • scooter hapert en stottert

Scooter stottert op top

Als jouw scooter stottert op topsnelheid kan het zijn dat de bougie aan vervangen toe is omdat deze niet goed meer werkt. Je merkt zeer waarschijnlijk dat scooter gaat stotteren. Vaak voel je vooral dat de scooter stottert bij optrekken. Het is natuurlijk als je niet op gang komt en dit moet uiteraard gerepareerd worden door en ervaren scooter monteur.

Scooter stottert bij gas geven

Het is natuurlijk vervelend als je scooter stottert bij gas geven maar het is ook vervelend als je merkt dat jouw scooter stottert bij vol gas geven. Het kan goed zijn dat jouw scooter onderdelen zijn versleten onderdelen en opnieuw moeten worden afgesteld.

Wat is de oplossing voor een scooter die in houd?

Het is vaak lastig om vanaf een afstand te bepalen wat er precies aan de hand is met de scooter. Wil je graag weten of een van onze monteurs het probleem van jouw niet goed lopende scooter op kan lossen? Neem dan even contact met ons op. Indien jij de situatie goed omschrijft en eventueel een filmpje mee stuurt kun je het misschien eerst zelf oplossen met behulp van onze tips. Lukt dit niet? Dan komen we naar je toe om het te fixen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Een onderhoudsbeurt of een reparatie laat je gemakkelijk, goed en snel uitvoeren bij Scooter Reparatie Service. We staan voor je klaar en doen altijd minstens één stapje extra dan je gewend bent Lees meer of plan direct een afspraak in.

Lees meer over scooter reparatie, scooter onderhoud en het verhelpen van scooter schade.

Scooter accu opladen

Scooter accu opladen

Scooter accu opladen? Dit is nodig als de accu van je scooter leeg is. In dit artikel leggen we je uit hoe jouw accu kunt opladen met een druppellader.

Lees meer
Scooter spuiten

Scooter spuiten

Heb je schade aan je scooter? Of wil je simpelweg een nieuwe look? Scooter spuiten is de oplossing. Lees hier hoe je dit zelf kan doen. Om je scooter te kunnen spuiten moet je allereest weten wat je nodig hebt en vervolgens kun je zelf aan de slag. Heb je hulp nodig?...

Lees meer
Scooter lekt benzine

Scooter lekt benzine

Scooter lekt benzine Lekt jouw scooter benzine en weet je niet hoe dit komt, wat je moet doen of waar je terecht kunt met dit probleem? Lees hier op welke plaatsen jouw scooter benzine kan lekken, wat dit veroorzaakt en hoe je dit op kunt lossen. Kom je er niet uit?...

Lees meer