YAMAHA

Is jouw YAMAHA scooter in de prak gereden? Of zijn scooter onderdelen van jouw YAMAHA scooter stuk/missend? Wij helpen jou graag met alle YAMAHA scooter reparaties.

Wil jij jouw YAMAHA scooter laten repareren?

YAMAHA is een heel bekend merk dat naast scooters ook andere elektronica maakt. Wij helpen jou graag met alle YAMAHA scooter reparaties. Wij komen langs bij jouw en repareren jouw scooter onmiddellijk. Is jouw scooter een heftige ongeluk overkomen. Wij doen ook aan schade herstel. Wij helpen jou graag met alle YAMAHA scooter reparaties.

Yamaha Aerox 4

De Yamaha Aerox is één van de meest sportieve scooters op de markt. Deze scooter is al jaren op de markt te vinden maar liefst 21 jaar. Door de jaren heen heeft deze scooter veel revolutionaire veranderingen gezien waardoor de brandstof, snelheid, soepelheid en veiligheid sterk is verbetert. De YAMAHA is daarom ook nu veel populairder onder de jongeren.

Yamaha Aerox R Naked

De Yamaha Aerox R Naked is de nieuwste versie van de Aerox lijn en is meest modern. Met de 2takt is deze scooter perfect voor de stad. Daarnaast is de Yamaha voorzien van een tankinhoud van 7 Liter en een topsnelheid van 71 km/uur.

Yamaha Aerox R

De Yamaha Aerox R is een al sinds 1998 geproduceerd en is het bekendst om zijn “motorfiets” look. De Yamaha Aerox R is voorzien van een 2takt motor, een elektrische starter en kickstarter. Daarnaast heeft de Yamaha Aerox R een gemakkelijk manoeuvreerbare sportchassis en een dynamische styling waar scooterrijders zeker van zouden houden.