Vespa

Wil jij jouw Vespa snel laten repareren? Wij bij scooter-reparatie-service.nl helpen u graag met het repareren van je scooter.

Wil jij jouw Vespa laten reparen?

De Vespa is het meest populaire scooter merk van Nederland. Het Italiaanse merk afkomstig van de Piaggio Group is sinds 1946 al een scooter bedrijf (voornamelijk ook een vliegtuig bedrijf). Wil jij jouw Vespa laten repareren? Wij repareren alle Vespa onderdelen en daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor schadeherstel aan je Vespa. Maak een afspraak en wij repareren uw Vespa scooter z.s.m.

Vespa Primavera

Piaggio vele Vespa’s op de markt gebracht. De Vespa Primavera is de opvolger van de voorganger Vespa LX die tussen de jaren van 2004 en 2014 werd verkocht. De Vespa Primavera is vervolgens in 2013 op de markt gebracht en heeft inmiddels 2 modellen

.

De Vespa Primavera 50 is 1 van de modellen van de beroemde Primavera klasse. De Vespa primavera heeft een tankinhoud van 8 liter en rijdt 1L op 34 kilometer. De Vespa heeft ook de nieuwste technologieën waarbij vermindering van uitstoot en brandstofbesparing allemaal mogelijk is.

Vespa Sprint

De Vespa Sprint is de opvolger van de voorganger Vespa S. De vespa is in 2008 op de markt gekomen. De Vespa Sprint is van alle Vespa het meest populair. De Vespa Sprint 50 is met zijn moderne 50cc- eencilinder- 4taktmotor perfect voor de stad. De Sprint 50 is voorzien van een elektronische injectie en een luchtkoeling. Net als de Primavera klasse heeft de sprint een uitstekende brandstofverbruik verhouding, van namelijk 1L op 34 kilometer.

De Vespa heeft op dit moment de nieuwste driekleps-eencilinder-viertaktmotor met zo een motor is er een buitengewone stabiliteit gegarandeerd. Daarnaast heeft de sprint 125 een fenomenale brandstofverbruik namelijk 1L op 42 kilometer.

Vespa Elettrica

De stijlvolle, slimme en stille Elettrica is de nieuwste Vespa op de markt. Met deze scooter wilt Vespa een deur openen voor elektrische scooters. Deze scooter is voorzien van de allernieuwste technologieën bijvoorbeeld de revolutionaire lithium-ionaccu. Daarnaast heeft de scooter een torenhoge vermogen van maarliefst 4 kW.