Turbho

Is de uitlaat van jouw Turbho scooter kapot of lekt jouw scooter olie? Bij scooter-reparatie-service kunnen wij alle reparaties uitvoeren van de Turbho scooter.

Wil jij jouw Turbho scooter laten repareren?

Turbho is een nieuw en sterk opkomend bedrijf dat Europa graag wilt veroveren. Uiteraard heeft jouw Turbho scooter ook wel eens pech. Gelukkig kun je jouw scooter bij ons razendsnel laten maken. Bel ons op en maak een afspraak en een van onze monteurs komt z.s.m langs om jouw Turbho scooter te repareren.

Turbho rl

De mooie retro scooter Turbho RL is van alle Turbho scooters het meest bekendst. Deze luxe scooter is voorzien van een 50cc 4takt motor, trommelrem, schijfrem en een luchtkoeling. Daarnaast heeft deze scooter 10 inch wielen voor makkelijke manoevreers.

Turbho cx

De Turbho CX is verkrijgbaar in 2 modellen. De snorfiets model en de bromfiets model. De turbho Cx is voorzien van een 50cc 4takt motor. Daarnaast heeft deze scooter een brandstof verbruik van 1L : 40 km.

Turbho rm

De Turbho RM 50 behoort tot de echte "stadsscooters". Deze scooter heeft een hele klassieke design . De lichte RM 50 is voorzien van een 50cc 4takt motor en een luchtkoeling. Daarnaast heeft deze scooter ook een schijfrem en trommelrem combo voor een korte remweg. Perfect voor een ritje door een drukke stad.