SYM

Heb jij een SYM scooter en is deze stuk? Dan is het natuurlijk fijn dat jouw scooter zo snel mogelijk gemaakt wordt. Maak een afspraak bij scooter-reparatie-service.nl en wij kom langs graag langs voor een reparatiebeurt.

Wil jij een SYM scooter reparatie laten uitvoeren?

SYM scooters is een taiwanese scooter en motorfietsen bedrijf. De SYM scooter is in Nederland bekend wegens haar lange levensduur. Bij scooter-reparatie-service maken we deze levensduur graag nog langer kunnen door jouw scooter goed te onderhouden. Wij kunnen je helpen met SYM scooter reparaties, onderhoud en schadeherstel. Maak nu een afspraak voor een spoedige scooter reparatie.

SYM Orbit

De SYM Orbit heeft een sportief ontwerp en werkt bijna als een motor. De SYM Orbit is bekend wegens zijn sportieve look. Deze scooter is voorzien van een 50cc 4takt motor en heeft een brandstofverbruik van 1L op de 42 Km.

SYM fiddle

De Fiddle is een klassieker uitziende scooter en is daarom ook bij de oudere markt populair. De SYM fiddle mag wel klassiek eruit zien maar is alsnog wel 1 van de stoerdere scooters op de markt. De Fiddle is voorzien een schijfrem van 190 mm en een trommelrem van 110 mm. De motor van de Fiddle heeft ook Variomatic aandrijving en heeft een elektronisch carburateur.

SYM Jet14

De SYM jet14 is scooter met een behoorlijk sportief ontwerp en heeft bijna de uitstraling van een motorfiets.
De jet14 valt onder de 50cc scooters maar is zeker het meest voorzien van motor onderdelen en kenmerken. De scooter is voorzien van een mono-vering, een schijfrem van 260 mm, een trommelrem van 130 mm en heeft een vermogen 7500 tpm.