Piaggio

Voor alle Piaggio scooter reparaties maak je een afspraak bij scooter-reparatie-service.nl. Heb je pech of rijd jouw scooter raar? Zorg dat je geen verdere schade oploopt en bel ons gerust op.

Wil jij jouw een Piaggio scooter laten repareren?

Piaggio is de moeder der scooter merken en de bedenker van het merk Vespa en daarom misschien wel het meest populaire scooter merk in Nederland. Wij repareren dan ook alle Piaggio onderdelen en scooters en kunnen je uiteraard ook helpen indien jij schade met jouw scooter hebt opgelopen.

Piaggio Zip

De zip modellen zijn de populairste model onder de Piaggio. De Piaggio Zip is vooral populair geworden door zijn design, betrouwbaarheid en wendbaarheid. De piaggio Zip is voorzien van een 4takt motor en heeft een tank verbruik van 1L op de 50km. Daarnaast heeft de voorrem een schijfrem en achterrem een trommelrem.

Piaggio Liberty

De Piaggio Liberty heeft in vergelijking met andere piaggio scooters grote wielen en is daarom ook zo uniek. Met zijn grote wielen oogt deze scooter wat volwassener en zakelijker. Naast de grote wielen is het zadel een tikkeltje anders. Deze scooter is namelijk gemaakt voor langere ritten, de scooter is gemaakt van onderdelen die het comfort bevorderen. De Piaggio is voorzien van een 50cc cilinder en 4takt motor. Daarnaast is de voorband 16 inches groot en de achterband 14 inches.

Piaggio Fly

De Piaggio Fly heeft een sportief design met een paar stijlvolle accenten. Met zijn 50cc cilinder en 4takt motor is deze scooter perfect voor de stad. Deze zware scooter (124 kilo) heeft de wendbaarheid van een kat en is voorzien van een tankinhoud van 6,8L.