Peugeot

Wil jij jouw peugeot scooter laten repareren? Wij repareren alle scooters van peugeot en verhelpen eventuele schade. Maak bij ons een afspraak en laat jouw Peugeot scooter repareren zodat deze weer zo goed als nieuw is.

Wil jij een reparatie aan jouw Peugeot scooter laten uitvoeren?

Het franse merk Peugeot wordt onder de scooterrijders steeds populairder. Wij hebben voor alle schades aan jouw Peugeot scooter wel een oplossing en helpen je graag met alle verschillende soorten reparaties. Maak bij ons gemakkelijk een afspraak en wij herstellen de peugeot scooter schade. Elk onderdeel van jouw peugeot scooter kan een van onze monteurs weer zo repareren.

Peugeot Django

Met zijn elegante en chique design is deze scooter heel populair geworden. Maar wat veel mensen vergeten is dat deze scooter naast mooi zijn, ook een super scooter is. Deze 4takt scooter is voorzien van een 8.5L tank en Vario aandrijving.

Peugeot Speedfight4

De Speedfight is het tegenovergestelde van de Django. Deze scooter is super sportief en superlicht voor een supersnelle rijervaring. De Speedfight 4 heeft een vermogen van 2.8 kW en een tankinhoud van 8 liter.

Peugeot Kisbee

De Kisbee is een mix van de Django en de speedfight design. Deze scooter is voorzien van Piaggio Een 49.9cc cilinder en een 6.5L tankinhoud.