Baotian

Is jouw Baotian scooter kapot of zijn er onderdelen missend of stuk? Maak dan snel een afspraak voor jouw Baotian scooter reparatie.

Wil jij een Baotian scooter reparatie laten uitvoeren?

Baotian is een Chinees scooter merk en is in 1994 opgericht. Baotian is wereldwijd bekend en heeft verkoopkanalen over heel de wereld. Wij bij scooter-reparatie-service.nl zijn gespecialiseerd in allerlei soorten merken dat geldt ook voor de Baotian. Wij helpen u graag met alle Baotian scooter reparaties. Maak een afspraak bij ons en een van onze monteurs staat binnen no-time bij u op de stoep.

Baotian Classico

De Baotian Classico! De naam zegt het zelf, het is een mooie retro scooter en is de populairste model onder Baotian scooters. De Baotian classico is voorzien van een 4takt motor en een 50cc cilinder. Deze scooter is perfect voor de stad.

Baotian Speedy

De Baotian Speedy is een compacte scooter daarnaast is zij licht en daarom perfect voor de stad. De 4takt motor van de Baotian is beschikt over een cilinder en een luchtkoelingssysteem. Daarnaast heeft deze scooter een tankinhoud van 6.5L.

De Citystar is net als de Speedy een zeer lichte auto en is aangedreven door het bekende Baotian motorblok. Daarnaast is de Citystar voorzien van 2 schijfremmen. Net als de Speedy heeft deze scooter ook een tankinhoud van 6.5L.