agm

Wil jij jouw AGM scooter repareren? Wij repareren alle AGM scooters en onderdelen. Maak een afspraak voor een AGM scooter reparatie.

Wil jij een AGM scooter reparatie?

AGM is het grootste Nederlandse scooter merk. Wij weten natuurlijk alles over deze scooters en bij scooter-reparatie-service.nl helpen wij uw graag met alle reparaties van de AGM scooters. Bel nu en maak een afspraak voor een spoedige AGM scooter reparaties.

AGM VX50

AGM is de grootste nederlandse scootermerk op de markt. Naast dat de AGM een ijzersterke kwaliteit heeft, behoort de AGM tot een van de beste scooters wat betreft brandstofverbruik. De AGM VX50 heeft een tankinhoud van 6.5L en rijdt 1L :50 km. Daarnaast is de VX50 voorzien van een 50cc 4takt motor is daarom perfect voor lange reizen en stadstochten.

AGM Swan

De AGM Swan, deze scooter heeft een stijlvolle ontwerp en is in vergelijking met andere AGM modellen goedkoop. De AGM is een echte klassieker en is wat betreft gewicht super licht. Deze compacte scooter is voorzien van een 4takt motor met een 50cc cilinder. De tankinhoud inhoud is wel wat aan de lagere kant maar de brandstof verbruik van deze scooter compenseert dat meer dan prima.

AGM Supreme

De AGM supreme heeft een hele unieke design. Deze stads scooter is voorzien van een geweldige 4takt motor dat perfect is voor de stad. Daarnaast beschikt de Supreme van een geweldige luchtkoeling systeem voor de motor.