Scooter lekt benzine

Scooter lekt benzine

Lekt jouw scooter benzine en weet je niet hoe dit komt, wat je moet doen of waar je terecht kunt met dit probleem? Lees hier op welke plaatsen jouw scooter benzine kan lekken, wat dit veroorzaakt en hoe je dit op kunt lossen. Kom je er niet uit? Dan helpen we graag op weg door een van onze monteurs bij jou langs te sturen.

Scooter lekt benzine gevaarlijk

Heb jij problemen met jouw scooter doordat deze benzine lekt dan is het van belang dat je jouw scooter laat controleren door een gespecialiseerde monteur die hier verstand van heeft. Er zal worden gekeken wat de oorzaak is waar nodig zal onze monteur jouw scooter repareren. Het is belangrijk dat je dit laat doen, want de scooter zou mogelijk in de brand kunnen vliegen door de lekkende benzine op de uitlaat. Doordat een benzine lekkende scooter voor problemen kan zorgen is het belangrijk dat jouw scooter op een veilige plek staat.

Scooter lekt benzine

Jouw scooter kan op meerder plekken benzine lekken. Dit zijn de meeste voorkomende plekken:

  • scooter lekt benzine uit luchtfilter
  • scooter lekt benzine uit overloop
  • benzine slang lekt
  • carburateur scooter lekt benzine
  • scooter lekt benzine na tanken
  • scooter lekt benzine na val
  • scooter lekt benzine uit cilinder
  • Heb jij last van een van de bovenstaande problemen? Neem dan contact op met een van onze monteurs zodat zij jou zo snel mogelijk kunnen helpen met jouw problemen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Een onderhoudsbeurt of een reparatie laat je gemakkelijk, goed en snel uitvoeren bij Scooter Reparatie Service. We staan voor je klaar en doen altijd minstens één stapje extra dan je gewend bent Lees meer of plan direct een afspraak in.

Lees meer over scooter reparatie, scooter onderhoud en het verhelpen van scooter schade.

Scooter accu opladen

Scooter accu opladen

Scooter accu opladen? Dit is nodig als de accu van je scooter leeg is. In dit artikel leggen we je uit hoe jouw accu kunt opladen met een druppellader.

read more
Scooter spuiten

Scooter spuiten

Heb je schade aan je scooter? Of wil je simpelweg een nieuwe look? Scooter spuiten is de oplossing. Lees hier hoe je dit zelf kan doen. Om je scooter te kunnen spuiten moet je allereest weten wat je nodig hebt en vervolgens kun je zelf aan de slag. Heb je hulp nodig?...

read more
Scooter kapot

Scooter kapot

Is jouw scooter kapot en weet je niet hoe, waardoor of waarom deze kapot is? Lees hoe je dit gemakkelijk oplost ✓ +++ gratis tips. Lees meer. Scooter kapot Scooter kapot? Het is vervelend als je scooter niet werkt en het is belangrijk dat jouw scooter het zo snel...

read more