Scooter helm maat

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar đŸ’ĒđŸģ! Benieuwd hoe het werkt?

✔ Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
✔ Altijd een vooraf een kostenindicatie.
✔ Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

Voor het rijden van een scooter is natuurlijk een mooie Ên goed passende helm nodig, maar wat is de juiste scooter helm maat voor jou? Welke soort helm past goed en hoe kun je dit vooraf te weten komen? Wij helpen je hiermee en geven de maten aan en leggen uit wanneer de je de juiste helm hebt gevonden.

 

Helm maten

 

Voor de juiste helm heb je ook de juiste maat nodig. Deze scooter maten zijn over het algemeen overal hetzelfde. Voor kinderen en volwassenen verschillende de maten op basis van centimeters. De maten zien er als volgt uit:

 

Kindermaten Helm Omtrek in cm
Maat S 48 / 49
Maat M 50 / 51
Maat L 51 / 52

 

Helm maat volwassen Omtrek in cm
Maat XS 53 / 54
Maat S 55 / 56
Maat M 57 / 58
Maat L 59 / 60
Maat XL 61 / 62
Maat XXL 62 / 63
Maat XXXL 64 / 65

 

Is mijn scooter helm maat goed?

 

Het is belangrijk dat de maat van helm goed is zodat deze lekker zit. De helm dient goed op het hoofd te zitten en deze volledig te beschermen. Vaak zal de helm in het begin nog erg strak aanvoelen, maar zal dit naar verloop van tijd aan de vorm van jouw hoofd wennen.

 

Tijdens het maken van de keuze voor de beste scooter helm maat is het van belang om de helm te passen en even op te houden. Als je na een tijd last hebt van je hoofd kan dit betekent dat hij te klein is. Ook moet je niet een te grote maat kopen, want anders zal de helm jouw hoofd niet goed beschermen tijdens een ongeval.

 

Het is belangrijk dat de helm rondom het hoofd en de wangen stevig vast zit. Door de kussens die zich plaatsen op de wang verzacht het de druk en zal je hier niet snel last van krijgen. Verder weet je dat de helm te groot is als je de helm op hebt en je kan je hoofd makkelijk bewegen met de helm die flink meebeweegt.

 

Onze hulp

 

Ben je na het lezen van de tekst toch nog benieuwd naar bepaalde punten. Laat het ons dan hier weten en wij zorgen ervoor dat jij wordt geholpen!

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.