Scooter doet niks meer

Scooter doet niks meer

Scooter doet niks meer maar je weet niet hoe dit komt? Zorg dat jouw scooter het wel weer doet. Lees hier wat de reden is en hoe je het verhelpt.

Scooter doet niks meer. Wat moet ik doen?

Als jouw scooter niks meer doet is het belangrijk om te achterhalen hoe dit komt. Kijk of je toeter en de knipperlichten het doen.Als deze niet werken is de kans groot dat het gaat om een elektrisch probleem. Je kunt het best als eerst naar de accu en de zekering kijken.

Heb jij je zekeringen en je accu nagekeken en zijn deze is orde maar doet jouw scooter nog steeds niks? Dan ligt het probleem waarschijnlijk dieper verscholen. Je kunt direct contact opnemen zodat een van onze monteurs bij jou langs kan komen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Een onderhoudsbeurt of een reparatie laat je gemakkelijk, goed en snel uitvoeren bij Scooter Reparatie Service. We staan voor je klaar en doen altijd minstens één stapje extra dan je gewend bent Lees meer of plan direct een afspraak in.

Lees meer over scooter reparatie, scooter onderhoud en het verhelpen van scooter schade.

Scooter accu opladen

Scooter accu opladen

Scooter accu opladen? Dit is nodig als de accu van je scooter leeg is. In dit artikel leggen we je uit hoe jouw accu kunt opladen met een druppellader.

Lees meer
Scooter spuiten

Scooter spuiten

Heb je schade aan je scooter? Of wil je simpelweg een nieuwe look? Scooter spuiten is de oplossing. Lees hier hoe je dit zelf kan doen. Om je scooter te kunnen spuiten moet je allereest weten wat je nodig hebt en vervolgens kun je zelf aan de slag. Heb je hulp nodig?...

Lees meer
Scooter stottert

Scooter stottert

Scooter stottert Scooter stottert en dat is vervelend. Het kan zijn dat jouw scooter op top stottert of stottert bij optrekken. Hoe komt dit? Laat het oplossen. Check. Scooter stottert. Wanneer precies? Het is nooit fijn als je scooter stottert maar kan op veel...

Lees meer