Scooter begrenzer

Het hebben van een scooter begrenzer is het handigst bij een scooter die is opgevoerd. Dit helpt je om te voorkomen dat je een boete of dat jouw scooter wordt ingenomen wegens te hard rijden op de rollerbank. Je zult natuurlijk veel vragen hebben over de scooter begrenzer. Wij leggen de nodige informatie uit over […]

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻! Benieuwd hoe het werkt?

Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
Altijd een vooraf een kostenindicatie.
Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

Het hebben van een scooter begrenzer is het handigst bij een scooter die is opgevoerd. Dit helpt je om te voorkomen dat je een boete of dat jouw scooter wordt ingenomen wegens te hard rijden op de rollerbank. Je zult natuurlijk veel vragen hebben over de scooter begrenzer. Wij leggen de nodige informatie uit over je scooter opvoeren met een begrenzer en hopen al jouw onduidelijkheden te verminderen! Laat het ons hier weten als je nog vragen hebt na het lezen.

Wat is de scooter begrenzer?

Een eenvoudigere naam voor het begrip begrenzen is snelheidsbegrenzer. Deze beperkt de snelheid door middel van bijvoorbeeld een afstandsbediening. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je dit aanzet of uitzet. Verder is de begrenzer erg handig als je op een bepaalde weg minder hard mag rijden dan toegestaan is. Dit zal boetes voorkomen en inname van jouw scooter.

Hoe werkt dit?

De scooter begrenzer zorgt ervoor dat de CDI in werking gaat. De CDI is de elektronische ontsteking die in jouw scooter gemonteerd is. Deze geeft door middel van vonkjes in enkele minuten jouw snelheid bepalen. Als jouw scooter begrensd is zal dit niet mogelijk meer worden, dus kan je optimaal gebruik maken van een hogere snelheid zonder dat deze door de CDI wordt bepaald.

Euro 4 begrenzer

Er zijn 3 meest gebruikte begrenzers. Wij geven jou informatie over een van de voordeligste begrenzers. De Euro begrenzer is de eenvoudigste en voordeligste begrenzer die er is. De euro begrenzer Is te bedienen met een jack plug. Met de aanwezigheid van deze plug rijdt jouw scooter een stuk sneller. Als je de plug verwijdert wordt de CDI Begrenzer ingeschakeld en rijdt je scooter een correcte snelheid.

Een van de dingen die nog wel lastig kan zijn is het onopvallend monteren van de plug. De plug moet makkelijk bereikbaar zijn, maar niet te zien zijn.

Tegenwoordig worden er veel verschillende nieuwe soorten begrenzers op de markt gebracht. Zo heb je de standaard CDI begrenzer en de begrenzer met afstandsbediening. Wil je meer weten over deze scooter begrenzers laat het ons weten via onze contactpagina.

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.