Over ons

Wie zijn wij? Scooter reparatie service is het platform voor scooter reparatie in Nederland. Met Scooter Reparatie Service kunnen scooter bezitters en zakelijke partners makkelijk een monteur vinden en snel geholpen worden.

Ons platform koppelt vraag en aanbod binnen de scooter reparatie branche aan elkaar op een innovatieve en klantgerichte manier.

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal scooter monteurs waardoor we altijd een oplossing hebben voor jouw probleem. Ons team bestaat uit 8 medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om de scooter reparatie branche en onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

 

Scooter verzekeren
Scooter Service

Voor wie zijn we er?

Onze reparatie service biedt duidelijke voordelen voor de gehele markt. Of je ons nou als particuliere scooter bezitter of zakelijke klant een reparatie nodig hebt, wij zetten service, snelheid, gebruiksgemak, kwaliteit en transparantie voor al onze gebruikers voorop.

Scooter bezitters

Het vinden van een scooter monteur is vaak een tijdrovende en vervelende klus. Er zijn vaak lange wachttijden voordat je geholpen kan worden. Wij helpen scooter eigenaren met onze Scooter Reparatie Service makkelijk en snel weer op weg.

Scooter monteurs

Via Scooter Reparatie Service kunnen scooter monteurs makkelijk en snel in contact komen met klanten uit de buurt. Hierdoor kunnen zij direct hun omzet verhogen en hun werkplaatsbezetting verbeteren. Scooter Reparatie Service werkt alleen samen met erkende scooter monteurs die aan de kwaliteitseisen van de RDW voldoen. Aanmelden als monteur? Klik hier.

 

Zakelijke partners

Scooter reparatie Service werkt nauw samen met bedrijven die scooters in hun wagenpark hebben, verzekeraars, scooterwinkels en andere organisaties die dagelijks te maken hebben met scooter gerelateerde vraagstukken. Onze scooter reparatie service is erop gericht om de totale scooter reparaties te reduceren, doorlooptijd te verkorten, klanttevredenheid te vergroten en een stuk efficiënter te werk te kunnen gaan. Heb je interesse in een samenwerking? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Scooter Kopen

AFSPRAAK INPLANNEN

Is je scooter stuk? Plan direct een afspraak in!

We nemen binnen één dag contact op om een afspraak in te plannen.