Boetes in 2020 voor jouw scooter

De boetes in 2020 voor jouw scooters zijn vastgesteld. Scooterboetes in 2020 zijn al erg snel oplopend. Maar er zijn over het algemeen een heleboel redenen waarvoor jij een boete kan krijgen. Los van het niet dragen van een helm als dit nodig is kan het ook zijn dat je een boete krijgt voor onverzekerde […]

Hoi,

Wist je dat? Scooter Reparatie Service is de Nr. 1 plek in Nederland voor het goed en snel laten repareren van jouw scooter zonder onverwachts hoge kosten. Is je scooter stuk? Of heeft je scooter onderhoud nodig? Kom in contact met een scooter monteur bij jou in de buurt. Scooter Reparatie Service staat voor je klaar 💪🏻! Benieuwd hoe het werkt?

Altijd dezelfde dag nog een afspraak ingepland.
Altijd een vooraf een kostenindicatie.
Altijd vriendelijk geholpen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Tim

Scooter specialist, Scooter Reparatie Service

De boetes in 2020 voor jouw scooters zijn vastgesteld. Scooterboetes in 2020 zijn al erg snel oplopend. Maar er zijn over het algemeen een heleboel redenen waarvoor jij een boete kan krijgen. Los van het niet dragen van een helm als dit nodig is kan het ook zijn dat je een boete krijgt voor onverzekerde scooter. Hierom willen wij jou de belangrijkste redenen meegeven om zo veilig mogelijk te rijden.

Eisen aan bestuurder

Voor een bestuurder van een scooter is het erg belangrijk dat er wordt gelet op de meest nodige punten. Hier zou je kunnen denken aan:

  • Bromfietsrijbewijs
  • Verzekeringsbewijs
  • Bestuurder jonger dan 16 jaar
  • Rijden onder invloed van alcohol
  • Niet meewerken aan alcoholcontrole
  • Niet toegestaan gebruik van signalen
  • Onnodig geluid/lawaai veroorzaken
  • Als bestuurder of passagier geen goed passende helm dragen

Ook worden onder elk van deze punten aangegeven waarvoor je een boete zou kunnen krijgen en ook hoeveel dit bedraagt. Heeft u zelf toch nog vragen over de aangegeven boetes laat het ons via info@scooter-reparatie-service.nl of bel ons op 0625178281.

Eisen aan voertuig

Naast jou als bestuurder zelf zal ook de scooter moeten voldoen aan vaste eisen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de remmen goed werken, maar ook dat de banden en vering regelmatig worden gecheckt. Om te voorkomen dat je een boete oploopt raden wij aan om hier en daar wat tijd vrij te maken voor een kleine onderhoudsbeurt.
Vaak komt het voor dat scooter bestuurders rijden met slecht werkende remmen. Hiervoor wordt dan al een hoogte van €160,- voor berekent. Het is zonde om dit uit te moeten geven aan een boete, terwijl je dit bedrag ook kon gebruiken voor het repareren van de remmen.

Vragen over jouw boete?

De boetes in 2020 voor jouw scooter zijn dus zoals je ziet erg verschillend en erg oplopend. Bent je toch opzoek naar een ander soort boete? Laat dit ons hier weten en wij zorgen ervoor dat jij alles komt te weten over jouw desbetreffende vraag!

Problemen met jouw scooter of problemen voorkomen?

Snel en vriendelijk geholpen worden als er problemen zijn met jouw scooter of jouw scooter wilt laten onderhouden?

Het wordt voor je geregeld:
✔ De best beoordeelde Scooter Service van Nederland;
✔ Voorkom schade aan jouw scooter;
✔ 97% van onze klanten beveelt ons aan.

Ontdek op welke manier wij jou kunnen helpen.

Net een stapje extra

Heb jij problemen met jou scooter?

Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze werkwijze en bepaal of we jou kunnen helpen.